dilluns, 26 d’abril del 2010

FINALITZADA LA 1ª VOLTA

Acabada ja la primera volta de la lliga podem dir que ha sigut una gran primera part per a tots els equips del Club de Pilota Tibi i extraure algunes conclussions.
En 1ª de Llargues, El Campello ha demostrat que continua sent el gran favorit, Sella ha perdut allí i en Tibi, i Murla A s'ha deixat ja massa punts. Nosaltres hem guanyat totes les partides però tenim aplaçades dos eixides molt complicades, Murla i Campello, encara no hi ha res decidit i s'espera una apassionant segona volta!.
En 1ª de Palma, si l'any passat quasi baixem, enguany estem increibles! A casa no hem perdut cap punt i fora, menys en Sella, hem puntuat en totes les partides, aconseguint una gran victoria a Benidorm. La cosa serà complicada perque hi ha molta igualtat i tots els equips estan forts com a locals però si seguim així, partida a partida, estarem ahí dalt.
En 2ª de Palma, estem donant la sorpresa ja que som un equip que acaba de pujar i de 15 punts possibles hem aconseguit 13, guanyant totes les partides, però tenim dos partides aplaçades contra rivals molt forts, Altea, el gran favorit i Xabia, amb jugadors molt bons i experimentats. Serà una segona volta molt difícil en la que tindrem que sumar fora i no confiar-mos a casa si volem aspirar a algo més que mantindremos en la categoria.
En 3ª de Llargues, començarem mal, perdent en Campello, però poc a poc l'equip ha anat millorant i agarrant confiança. Tenim opcions encara i si la nostra banca continua amb la seua progressió tot es possible.
En Juvenils, som els actuals campions i els líders, i no hem perdut cap partida, guanyant en Tibi al gran equip de Sella i davant el qual segurament ens jugarem la lliga en la partida de tornada. Serà una final on ens enfrontarem a lo millor que tenen, Pablo, Pau, Kiko, ... però ho donarem tot fins a l'últim quinze!.
Força a tots!

diumenge, 25 d’abril del 2010

CRÒNIQUES 7ª JORNADA

1ª de Llargues, BENIDORM 3 - TIBI 10: Comença la partida igualà, amb Dani traent molt, pilotes tancades a l'esquerra i que si boten arriben al rebot justet, 2-2, però a partir d'ací s'imposa la superioritat de Tibi tant al traure com al resto. Álvaro i Isaac molt bé, i un impresionant Héctor que s'encontra en un gran estat de forma i que crusava el carrer amb el seu potent bot i braç. Per Benidorm, Dani i Juan van destacar. 3 punts importants que tanquen una primera volta amb 5 partides jugades, 5 guanyades, però amb 2 aplaçades a desplaçaments molt complicats, Campello i Murla, serà una segona volta molt interesant! .
Juvenils, BENIDORM 2 - TIBI 10: Gran partida de tot l'equip Juvenil que suma 3 punts més i que continua lider. Pels locals el millor va ser Sergio, jugador amb molta potència. Per Tibi, Julio i Sergi van jugar molt, amb pilotades a la galeria, i intercanvis de colps espectaculars amb Sergio de Benidorm. Alvaro, al traure com sempre, fantàstic, i el Canari i Miki amb molt de coneixement.
3ra de Llargues, TIBI 10 - CAMPELLO 2: Magnífica partida de l'equip de tercera, que ha fet la seua millor actuació en lo que va de lliga. Molt bé el Tèlmo al traure que poc a poc va centrant-se i millorarant. Per Campello ha destacat Guille. Llastima la pilotada que ha rebut el nostre jugador Oscar al cap, que ha tingut que deixar la partida aplicant-se ràpidament gel, esperem que no siga res!.
La partida de 1ra de Palma entre Tibi i Calp A s'ha aplaçat a causa de la pluja. També la partida Tibi - Xabia de 2na de palma ha quedat aplaçada.

diumenge, 18 d’abril del 2010

CRÒNIQUES 6ª JORNADA

3ra de Llargues, MUTXAMEL 1 - TIBI 10: Fàcil partida per a Tibi davant un equip molt jove però que no deu desanimar-se. En Mutxamel va destacar Pepe al traure i per Tibi tots van estar bé, al resto va debutar Angel.
2na de Palma, AGOST 9 - TIBI 10: Mala partida de Tibi que va desaprofitar una bona ocasió de sumar els 3 punts en el dificil carrer de Agost. Comencem igualats 2-2, 2-3 i en el següent joc estem 30 minuts per a fer-lo, desesperant! 2-4, després 2-5, 3-5, 3-6, 3-7, 3-8, 4-8, 4-9, els jocs cauen a favor de nosaltres i pareix que anem a guanyar a pesar de que no estem jugant bé. En el 5-9 desaprofitem una oportunitat de acabar la partida i a partir de ahí tot es gira del revés, pilotes tontes errades, una que mos pega damunt, una falta quan no toca, i mentres la pilota que sempre es diu als locals. Arribem al 9-9, i traent els fem 15 per Val, una bona ratlla i finalment ,després de 3 hores i quart guanyem una partida que tenia que haver sigut nostra abans. Lo millor, 5 partides jugades, 5 guanyades!
1ra de Palma, BENIDORM 5- TIBI 10: Fàntastica partida de tot l'equip que suma 3 punts importantíssims en un carrer on ningú havia sumat cap punt fins el moment. Un gran Jose al traure, i sobre tot un , espectacular Héctor, "Mendieta", que ha fet una gran partida. 1-3, 4-3, 5-5, i 5-10 final. Molt!
Juvenils, TIBI 10 - LA VILA JOIOSA 0: 3 punts per a Tibi i continuem líders una setmana més.
1ra de Llargues, TIBI 10 - PARCENT 2: Comença la partida igualà 2-2, i a partir d'ací superioritat local. Molt bé Álvaro al traure, poques faltes, potencia i col.locació, destacar també a Isaac que ha fet la seua millor partida d'esta temporà, molt segur al resto! Per Parcent, Rodrigo ha estat prou bé i Juan Herminio no ha estat mal però ha fet algunes faltes crítiques, que decantaven el joc per a Tibi.
En definitiva una altra bona jornà per a Tibi que una setmana més han guanyat tots els seus equips, continuant al dalt de la classificació i amb bones opcions en totes les categories! MOLT!

divendres, 16 d’abril del 2010

6na JORNADA DE LLIGA

Ja tenim ací la següent jornada de lliga. I estes són les partides programades per al cap de setmana.
DISSABTE 17.
2na de Palma: AGOST - TIBI , a les 16:00. Tercer contra primer, els dos equips podem dir que són la sorpresa ja que acaben de pujar de categoria. Agost conta amb un gran resto com es Ramón, que es jugador de primera i un bon traure, de moment no ha perdut cap de partida a casa, ha guanyat en Xabia i Benimantell, i tan sols ha perdut contra el gran favorit al títol, Altea. 1ra de Palma: BENIDORM - TIBI, a les 17:00 al carrer de Benidorm, gran partida on vorem si els nostres són capaços de puntuar en un dels desplaçaments més dificils de la categoria i on de moment ningú li ha fet més de 5 jocs. 3ra de Llargues: MUTXAMEL - TIBI, a les 17:00. Raúl i els seus deuen guanyar per a continuar amb la bona "raxa", si volen aspirar a algo en esta lliga.
DIUMENGE 18.
1ra de Llargues: TIBI - PARCENT, a les 10:30. A casa no podem deixar escapar cap de punt i els nostres estan molt motivats per a esta partida. L'any passat ens van fer 6 jocs i no mos podem fiar! Juvenils: TIBI - LA VILA JOIOSA, a les 12:00. Alvaro i els seus no poden confiar-se i han de sumar els 3 punts per a continuar liders.

dimarts, 13 d’abril del 2010

6ª JORNADA

La 5ª jornada de lliga ens ha deixat la victòria de tots els equips de Tibi en les distintes categories, 1ª Llargues 6-10 a Murla (B), es Juvenils 0-10 en Altea i continuen primers, 3ª Llargues 8-10 a Sella demostrant que te series opcions de clasificarse per a les semifinals, 1ª Palma victòria davant l´actual campió Murla 10-3, 2ª Palma es posen liders a la categoria al guanyar a Parcent 10-1, sense dubtes un cap de semana redó,encara que faltava lo millor, ja que es BENJAMINS; Julio,Gaspar i Jandy es van proclamar Campions de la Supercopa de Galotxa 2010 a la canxa de Beniparrell davant l´escola de Borbotó per 40-5, una victòria mes al palmares d´estos xiquets que no es sap fins a on poden arribar, desegur que si seguixen amb eixa humiltat,ganes i il.lusió tot arribara.
Es Benjamins son;
Campions Autonòmics de Galotxa 2009 (Julio,Gaspar,Jandy i Emilio), i 2010 (Julio,Jandy,Marta i Diego)
i Campions de la SUPERCOPA de GALOTXA 2010 (Julio,Gaspar i Jandy)

diumenge, 11 d’abril del 2010

JULIO,GASPAR I JANDY SUPERCAMPIONS

NOTA DE PRENSA DE LA FEDERACIÓ DE PILOTA

BENIPARRELL CORONA A TIBI, MASALFASAR, GODELLETA, SELLA Y BORRIOL COMO PRIMEROS CAMPEONES DE LA “XV SUPERCOPA DE GALOTXA”

La localidad de Beniparrell ha disfrutado de las primeras finales de la “XV Supercopa de galotxa”, con la disputa de las finales de benjamines, alevines, infantiles, cadetes y juveniles independientes. Tibi, Masalfasar, Godelleta, Sella y Borriol se han proclamado campeones respectivamente en una gran matinal con el mejor futuro, con partidas de gran calidad y con mucha emoción.

- Final Benjamín; Tibi (Alejandro, Gaspar, Julio) – 40 Borbotó (Carles, Francisco y Ana) – 5

La formación de Alicante ha deslumbrado por su juego elegante y efectivo de todos sus jugadores que están marcando las diferencias en el último año en la categoría benjamín, y remarcan el gran trabajo de sus entrenadores, Isaac y Eladio. Por su parte el buen equipo de Borbotó no ha podido rendir a su nivel habitual y se han visto desbordados por los jugadores de Alicante.

dijous, 8 d’abril del 2010

HORARIS 5ª JORNADA

En esta cinquena jornada van ha disputar-se algunes partides que pot ser seràn clau per al desenvolupament de la lliga. En primera els nostres van a Murla per a enfrontar-se al segon equip d'allí però hi haurà que estar atents al que passe en Sella on reben a Campello i serà molt interessant vore si son capaços de derrotar-los i donar la gran sorpresa. En primera de palma el diumenge vindrà Murla, l'actual campió. S'espera una gran partida. Els Juvenils viatgen a Altea, i deuen sumar els 3 punts per a continuar de liders. Tercera de llargues es desplaçarà el diumenge a Sella, i en segona de palma rebem a Parcent.
Dissabte 10, a les 16:30 JUVENILS Altea - Tibi.
a les 17:00 1ra de LLARGUES Murla B - Tibi.
Diumenge 11, a les 10:00 1ra de PALMA Tibi - Murla.
a les 11:30 2na de PALMA Tibi -Parcent.
a les 16:30 3ra de LLARGUES Sella - Tibi.
A i el dissabte a Beniparrell els Benjamins juguen la SUPERCOPA DE GALOTXA davant l´escola de Borbotó enfrontament vibrant que es ja un clasic en les finals, vorem si novament poden guanyar-los, la partida será a les 12:30, SORT CAMPIONS.

divendres, 2 d’abril del 2010

A MENJAR-SE LA MONA

Arriba pascua i ara toca menjar-se la mona estar uns dies en els amics i pasarseu d´alló mes be, deixar un poc abanda la pilota i recuperar forces i tornar amb les piles carregades, fem un poc de balanç de lo jugat fins ara en els dies que l´oratje ens a deixat, ja que ha plogut molt i hem ajornat algunes partides, per lo que fa als equips en linies generals s´ha comensat prou be.
1ª Llargues ha guanyat les dos partides que ha jugat, les dos a casa, una davant un rival directe com es Sella encara que patint un poc ja que ens van fer un punt i l´altra contundent davant Benimagrell a cero, les dos partide
s ajornades que tenen son contra Murla (A) i Campello fora, tot apunta a una lliga molt oberta i disputada,en la que sera molt dificil puntuar en qualsevol carrer.
1ª Palma van segons tan sols han perdut en Sella un poderos equip i un carrer que costará molt traure un punt, en casa estan forts i fora patixen un poc, pero de segur com vaja la lliga aniran millor, lo mateix que en llargues estara molt disputada per part de tots.
2ª Palma es demoment una revelació, ja que Eladi i es seus han guanyat tot i estan demostrant un joc segur i efectiu, la segona no es gens facil pero s´han acoplat prou be a la categoría,demoment son segons.
3ª Llargues es un equip nou i esta fet per que vagen jugan les noves incorporacions del Club i que es mes joves que venen de baix vagen forman-se i en el futur puguen estar ahí, una barreja que demoment esta fent un bon pap er, han guanyat a Parcent i han perdut contra Campello.
Es Juvenils son es actuals Campions de la categoría i un any mes volen demostrar que lo del any pasat no va ser casolitat, han comensat molt forts guanyant totes les partides, estan jugan a un gran nivell, han guanyat a Murla i Sella dos rivals directes, vorem com es prova la pascua ja que enguany es toca ser quintos i posar les enramades.
CLASIFICACIÓ
1ªLLARGUES:--- 1r;Sella-10.----2n: TIBI i Campello 5.
1ª PALMA: -----1r: Benidorm-10.-------- 2n:TIBI i Sella 8
2ª PALMA:----------- 1r;Agost-9.------------2n:TIBI-8. 3r;Altea-6.
3ª LLARGUES:----------1r;Campello-6.-------2n;Parcent- 4.--------5è;TIBI 2.
JUVENILS:-------------1r;TIBI-10.---------2n;Benidorm-8.-------3r;Sella 7.
Per lo que fa a l´escola de pilota ara tenim el raspall que ens va prou be, en Benjamins,Alevins i Cadets estem primers i en Infantils el B va segon i en opcions de clasificarse,tendrem dos semanes de descans en la competició, pero seguirem en es entrenaments ja que el próxim cap de semana a BENIPARREL es jugara la Supercopa de Galotxa en la que es Benjamins jugarán la gran final davant BORBOTÓ un equip que ja han guanyat en es jocs escolars en Frontó i Galotxa.Be així estan les coses ,ara ha pasarseu be.Cuidaet a qui li trenqueu el ou.

PALMA 1ª PARTIDA AJORNADA

TIBI (Jose-Hector-Sergi i Toni) 10.
CALP (B) Agustí-Salvador-Toni i Baydal 2.
Huí divendres sant s´ha jugat la partida ajornada en el seu dia per la pluja entre Tibi i Calp (B), victòria facil per es nostres que mostren la seua superioritat com a locals, resultat final 10-2, es de Calp no han pogut fer res davant la treta de Jose, huí en mes cap que força i al resto Hector,Sergi i Toni no han deixat pilota per perduda,huí han estat tots molt be i degut aixó han guanyat facil la partida, jugant així podran lluitar per dalt, ara toca descansar i pillar forces ja que el pròxim rival será Murla.