dimarts, 23 de febrer del 2010

CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE SOCIS

CLUB DE PILOTA TIBI.
CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE SOCIS.
Col.labora per a que el nostre esport autòcton, la pilota, que forma part de la cultura i de les tradicions de Tibi continue creixent.
Tenim dos jugadors membres de la Sel.lecció Valenciana, dos equips en 1º categoria, hem inscrit 5 equips en la Lliga i la nostra gran cantera no para de donar-nos èxits.
Si estimes l'esport, si t'agrada la pilota, no ho dubtes i aporta el teu granet d'arena.
FES-TE SOCI!
FES PILOTA!
Aconseguix el teu carnet de "Soci del Club de Pilota Tibi, temporada 2010", preguntant a qualsevol jugador del Club.

ELS BENJAMINS CAMPIONS AUTONÒMICS DE GALOTXA

L´equip benjamí es proclama per segón any consecutiu Campió Autonòmic de Galotxa, va ser a la canxa de Meliana en un dia redó, per el matí van tindre que jugar la semifinal contra el campió de València, Borbotó i van guanyar 40-5, per la vesprá van jugar la Final davant Orba que va eliminar a Albuixech en l´altra semifinal, la final va comensar prou be per es nostres ja que es van posar amb un 20-5 despues Julio patix un fort colp al genoll que no el deixa jugar comode i poder fer el bot agust i pasem a un 25-20 despues es refán i acaben guanyant 40-20 arredonint així un macnific campionat a on han jugat a un gran nivell, Julio amb colps espectaculars, Marta ferint molt, Jandy de bolea perfecte i Diego de punteret amagant pilotes, en fi un altre any mes Campions sense fer masa ruido.Enhorabona xiquets.
Es resultats i quadre d´honor 2010 açí:

http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_701.pdf

dilluns, 22 de febrer del 2010

PRESENTACIÓ EQUIPS CLUB DE PILOTA TIBI

El pròxim diumenge dia 27 de Febrer, tindrà lloc la presentació de tots els equips del Club de Pilota Tibi de la Temporada 2010. Serà un dia de festa per a tots, que començarà a les 10:00 amb una primera partida de Llargues al Carrer Major, a les 10:30 tots els xiquets de l'Escola de Pilota tindràn una "Xocolatà al Bar la Torreta", a les 11:30 a la plaça serà la presentació de tots els equips, després a les 12:00 farem una segon partida a Palma i finalment a les 14:30 tindrem un dinar de germanor per a tots els membres del Club.
A les 10:00.
ROJOS: Alvaro Gironés, Mateo, Hermes, Olivero i Quique.
BLAUS: Raúl, Sergio, Angel, Alberto i Carlos.
A les 10:30 xocolatà en el Bar la Torreta per als xiquets de l'Escola de Pilota.
A les 11:30 presentació de tots els equips del Club.
A les 12:00.
ROJOS: Jose, Esteban, Sergi i Miki.
BLAUS: Eladio, Héctor, Julio i Kola.

dijous, 18 de febrer del 2010

FINALS AUTONÒMIQUES DE GALOTXA I 2ª JORNADA DE RASPALL

L´equip Benjamí format per Marta,Diego,Julio i Jandy jugaran este diumenge a la canxa de Meliana les semifinals de Galotxa davant l´escola de Borbotó, la partida será vora les 12:30 i en cas de guanyar jugaran per la vesprada la Final davant l´equip campió de l´altra semifinal que enfronta a les escoles d´Orba i Albuixec.

RASPALL

Finalment la segona jornada de Raspall es jugarà a Agost, este dissabte 20 al poliesportiu municipal. Eixirem de la Glorieta a les 9:45, veniu amb les mans preparades. Estes són les partides programades.
A les 10:30, INFANTILS Agost - Tibi A.
A les 11:00, CADETS Agost - Tibi.
A les 11:30, INFANTILS Agost - Tibi B.
Les partides de Benjamins queden aplaçades.

dissabte, 13 de febrer del 2010

1ª JORNADA DE RASPALL

Este dissabte s´ha jugat la primera jornada de Raspall en Tibi davant l´escola de Petrer, en un matí molt gelat amb molt de fret i davall de una fina capa de neu en gran part del matí, però els xiquets tenien ganes de jugar a pilota ja que dien molts d´ells "com mola jugar nevant tío" i així ha sigut han disfrutat i han superat les inclemències del temps, els resultats son:
CADETS: Tibi 7- Petrer 5.
INFANTILS: Tibi A 4 - Petrer 7...Tibi B 2 - Petrer 7.
ALEVINS: Tibi 5- Petrer 0.
BENJAMINS: Tibi A 5 - Petrer 2....Tibi B 5 - Petrer 2...Tibi C 4- Petrer 5.

dimecres, 10 de febrer del 2010

JECV, COMENÇA EL RASPALL

Primera jornada de Raspall, al Carrer Maestro Tomàs Marco de Tibi, dissabte 13 de Febrer.
A les 10:00, Cadets: TIBI - PETRER.
A les 10:30, Infantils: TIBI A - PETRER.
A les 11:00, Alevins: TIBI - PETRER.
A les 11:30, Infantils: TIBI B - PETRER.
A les 12:00, Benjamins: TIBI A - PETRER.
A les 12:30, Benjamins: TIBI B - PETRER.
A les 13:00, Benjamins: TIBI C - PETRER.

PARTIDES PER AL CAP DE SETMANA, PRETEMPORADA

Si el temps no ho impedeix, perque s'espera fred, pluja i neu, estes son les partides programades per al diumenge 14 de Febrer.
A les 10:00.
Rojos: Raul, Angel, Hermes, Mateo i Cola.
Blaus: Alvaro Gironés, Canari, Olivero, Alberto i Jaume.
A les 11:30.
Rojos: Álvaro, Mendi, Esteban, Sergi i Toni.
Blaus: Jose, Isaac, Julio i Miki.

dilluns, 8 de febrer del 2010

FINALS DE GALOTXA

L´equip Benjamí amb Marta,Diego,Jandy i Julio, s´ha proclamat este diumenge al carrer de Benidorm Campió Provincial de Galotxa, al guanyar en la final a l´equip d´Orba per 8-5, es el segón any consecutiu que guanyen, ara els espera l´Autonómic en el que tendrán que defendre el titól ja que també son Campions, no será facil ja que jugaran contra equips de València experts a la modalitat, tot fa pareixer que es jugara a Meliana el proper dia 21.
Per lo que fa als Cadets tambe van guanyar 8-5 a Benidorm i seran tercers al Provincial, Sergio-Carlos-Kike i Germán van fer una bona partida i no es va costar masa guanyar.
Els Campions van ser: Benjamins: TIBI. Alevins: MURLA. Infantil: ORBA. Cadet: MURLA.
:

divendres, 5 de febrer del 2010

AGENDA CAP DE SETMANA

DISSABTE 6 : Entrenaments, a les 11:00 al poliesportiu dels equips Benjamí i Aleví amb Eladio. I a les 12:00 els Prebenjamins amb el seu monitor Sergi. JECV, GALOTXA. Diumenge 7 al "Carrer de Benidorm": a les 9:30 l'equip Cadet lluitarà pel tercer lloc d'Alacant contra Benidorm. A la 13:00 l'equip Benjami s'enfrenta a Orba en la gran Final. PARTIDA DE PRETEMPORADA: a les 11:00 al Carrer Major. ROJOS: Jose, Esteban, Miki, Sergi i Raúl. BLAUS: Gironés, Héctor, Julio, Hermes i Olivero. SEL,LECCIÓ. Álvaro i Isaac tindran novament entrenament amb la Sel.lecció Valenciana de Pilota a La Nucia.

dimarts, 2 de febrer del 2010

ALEJANDRO BERNABEU, PREMIAT AL CONCURS DE DIBUIX

La Federació de Pilota Valenciana organitzà un concurs de dibuix per a trobar la mascota del proper campionat europeu, "Europilota 2010". Molts col.legis de la Comunitat són els que han participat, i els alumnes de 5é i 6é del Col.legi Públic de Tibi no podien ser menys sent com és que el seu tutor és Àlvaro de Tibi, jugador de la Sel.lecció. Doncs bé, Alejandro, membre del nostre equip Aleví, ha quedat entre els 5 primers i ha sigut premiat amb un "Accèsit" per la seua obra "CAPITÀ BADANA". Per això el centre ha rebut un lot de material de Pilota Valenciana i Alejandro un bon grapat de llibres i una motxilla. Finalment la mascota elegida serà "Raspallot" de Llorenç Pérez del C.P. Jaume II El Just de Benifairó de la Valldigna.

dilluns, 1 de febrer del 2010

RESULTATS CAP DE SETMANA

JECV, SEMIFINALS DE GALOTXA.
Cadets: Tibi 1 - Orba 8, res van poder fer els nostres davant el potent equip d'Orba que va ser superior clarament, Sergio ho va donar tot però no va ser el nostre dia. En la final de consolació que es jugarà el proper diumenge a les 9:30 lliutarem contra Benidorm per el tercer lloc.
Benjamins: Tibi 8 - Murla 3, bona partida de l'equip Benjami on Julio i Jandi van estar bé però que cal destacar a Marta en la ferida i a Diego, que les pilotes que va tocar les va fer quinze. Ara el diumenge a la 13:00 en el carrer de Benidorm serà la Final Provincial contra l'equip d'Orba.
PARTIDES PRETEMPORADA.
Eladi, Angel, Canari i Jaume 8 - Raul, Gironés, Hermes i Mateo 10 : primer contacte amb la pilota de l'any i no va estar mal, Raul va demostrar que amb ell traent en Llargues, a la tercera categoria es pot millorar prou lo de l'any passat.
Alvaro, Héctor, Esteban i Miki 4 - Jose, Isaac, Julio i Toni 10 : gran partida de Isaac i Julio restant a Álvaro, Jose traent a Palma demostrà que està en forma, no està mal per a començar.