dimecres, 27 de gener del 2010

PARTIDES PRETEMPORADA, DIUMENGE 31

Este diumenge ja comencem a entrenar al carrer Major, tenim que aprofitar el bon temps , que tan sols ens queda un mes per a la lliga.
Com som molts jugadors, hem intentat organitzar diferents partides durant tots els diumenges que queden fins a l'inici de la Lliga, per a que tots pugam jugar.
De moment, ací teniu els enfrontaments per a este diumenge 31 i més avant penjarem la programació per al mes de Febrer.
La presentació de tots els equips i el dinar de germanor serà segurament el diumenge 21 de Febrer.
DIUMENGE 31: a les 10:00 Rojos ELADI, CANARI, ANGEL, VICENT I ALBERTO.
Blaus GIRONÉS, RAÚL, HERMES, OLIVERO I JAUME.
a les 12:00 Rojos ALVARO, HÉCTOR, ESTEBAN I SERGI.
Blaus JOSE, ISAAC, TONI, JULIO I MIKI.

dimarts, 26 de gener del 2010

JECV, SEMIFINALS DE GALOTXA

Ja tenim els emparellaments dels nostres equips classificats per a les semifinals de Galotxa. Els Benjamins tindran que jugar contra Murla A, un bon equip al que ja vam eliminar en la modalitat de Frontó justament en les semifinals. La partida serà el dissabte 30 al carrer de Benidorm a les 12:30. Per la seua part els Cadets també repeteixen la semifinal de Frontó contra Orba, als que també vam eliminar i de segur que mos tenen moltes ganes, vorem que passa! Bona partida a les 9:30 a Benidorm.
  • EMPARELLAMENTS SEMIFINALS
  • XXVIII JECV – GALOTXA FASE PROVINCIAL ALACANT 2009-2010 Dissabte 30 de gener de 2010
  • CATEGORIA BENJAMI 12´30 H MURLA TIBI A 13´00 H ORBA A ORBA C
  • CATEGORIA ALEVI 11´30 H MURLA A ORBA 12´00 H BENIDORM MURLA B
  • CATEGORIA INFANTIL 10´30 H ORBA A FINESTRAT 11´00 H MURLA A BENIDORM
  • CATEGORIA CADET 9´30 H ORBA A TIBI 10´00 H BENIDORM MURLA B

TORNA LA PILOTA AL CARRER MAJOR!

Per fi torna la pilota, s'han acabat les festes. Guardem la xaramita, llevem les barreres i les llums i el diumenge a jugar al Carrer Major.
Tenim un mes per a fer partides de pretemporada i preparar-nos per a Lliga. Enguany serem un altra vegada 5 equips, i en principi, tots amb opcions de fer-ho bé.
En breu vos informarem de la programació de partides per a la pretemporada i del dia de la presentació de tots els equips del Club de Pilota Tibi.
Aneu calfant que açò comença ja!

dilluns, 25 de gener del 2010

JECV, GALOTXA

Després d'acabar la primera fase de classificació seràn 2 els equips de Tibi que passaran a la següent eliminatoria.
L'equip Benjami, Tibi A, format per Julio, Jandi, Marta i Diego, passa com a primer del seu grup, i ja saben que serà molt difícil repetir l'èxit obtingut en la modalitat de Frontó però contem amb l'experiència de Julio i Jandi que ja foren l'any passat Campions Autonòmics de Galotxa.
L'equip Aleví, que finalment va guanyar a Finestrat 8 -2, i ha quedat segon del seu grup, es queda fora perque de la Seu de Benidorm tant sol passava el primer mentres que de la Marina Alta han passat el 1r, 2n i 3r de grup.
L'equip Infantil tampoc s'ha classificat; una mala partida front Benidorm a l'inici del campionat ens ho ha impedit.
Però si ha passat el Cadet, que anirà a per totes.
Ara a esperar quins equips ens toquen en la pròxima fase.

dijous, 21 de gener del 2010

AGENDA ESPORTIVA PER AL CAP DE SETMANA

L'equip Aleví es desplaçarà el dissabte a Benidorm per a disputar l'última partida de Galotxa que li queda al grup. Serà a les 11:30 contra Finestrat. D'aconseguir la victoria es probable que es classifiquen per a la següent eliminatoria.
Els Benjamins acaben la seua fase de classificació i, Isaac i Àlvaro tindran el diumenge pel matí entrenament amb la Sel.lecció Valenciana de Pilota a La Nucia.
La resta a disfrutar de la festa del "Mig Any" i aneu alerta amb les "vaques" que la temporada està a punt de començar!

dimecres, 20 de gener del 2010

JECV, ELS CADETS CLASSIFICATS EN GALOTXA

L'equip Cadet del Club de Pilota Tibi ha conseguit classificar-se per a la següent fase en la modalitat de Galotxa al quedar primer en el Grup XII, on s'encontrava juntament amb Mutxamel i Finestrat. Les partides s'han disputat al carrer de Benidorm on Sergio i els seus no ho han fet mal però tindràn que donar-ho tot en els pròxims enfrentaments si volen repetir l'èxit aconseguit en la modalitat de Frontó on van conquistar el Campionat Autonòmic.

dilluns, 18 de gener del 2010

ISAAC I ÁLVARO DE TIBI CONVOCATS PER LA SEL.LECCIÓ

Els nostres jugadors Isaac i Álvaro, que formen part de l'equip de 1ª de Llargues del Club de Pilota Tibi, han estat convocats per Pigat per a participar de l'entrenament de la Sel.lecció Valenciana de Pilota que tindrà lloc el proper diumenge dia 24 de Gener a La Nucia. Enguany es disputa l'europeu a la nostra Comunitat i esperem que algú d'ells puga formar part del grup final de pilotaris que ens represente en aquest trofeu.

JECV, Modalitat de Raspall

El Club de Pilota Tibi ha inscrit els següents equips per a participar en els JECV a la modalitat de Raspall: Cadets: 1 equip Infantils: 2 equips Alevins: 1 equip Benjamins: 3 equips En total seràn 7 els equips que participaran en esta modalitat.

divendres, 15 de gener del 2010

JECV I COPA GENERALITAT

Este dissabte es jugara un altra jornada de Galotxa en es JECV i la tornada de la Copa Generalitat i tot al Carrer de Benidorm:
CADET
10 h. - TIBI-MUTXAMEL.
INFANTIL
10:30 H.- TIBI-MUTXAMEL A.
ALEVÍ
12 H.- BENIDORM-TIBI.
12:30 h.-SELLA-TIBI.
AA
COPA GENERALITAT
16 H.- GODELLETA-TIBI.
En la partida d´anada 50-25 va guanyar Godelleta.

dimecres, 6 de gener del 2010

COMENSEN LES COMPETICIONS

Despres de Nadal, de pasar uns dies amb la familia i de menjar tot el torró que hem vullgut, tornem a jugar a pilota, ja que comensa la Galotxa tant en es JECV com en la Copa i será el dissabte en Benidorm (encara que per confirmar) es posaran en marxa es xiquets en les diferents categories a la modalitat de Galotxa, el any pasat vam ser la sorpresa ja que era la primera volta que participavem i vam conseguir uns resultats exelents ser Campions Provincials en Benjamins i Alevins i Subcampions Provincials en Infantil ademes de ser Campions Autonómics en Benjamins i Subcampions en Alevins, esperem enguany fer tambe un bon paper i la Copa Generalitat que enguany jugarem per ser Campions Autonómics Juvenils de Llargues i ens toca jugar davant Godelleta un dels grans dominadors d´esta modalitat, pero com sempre diem, (ja vorem que pasa) , será el dissabte de matí alla les 12, ja veeu que comensem el any prou actiu, no podia ser menys, a, per cert, els Benjamins jugaran entre ells la eliminatória al no dispondre de rivals en les altres escoles, el programa de partides si res canvia es el seguent:
DISSABTE a Godelleta
COPA GENERALITAT
12H. ; Godelleta-TIBI
A
DISSABTE al Carrer Artificial de Benidorm "GALOTXA" JECV
Cadet; 10h. Finestrat - Tibi.
Infantil; 10:30 h. Benidorm-Tibi.
Aleví; 12 h. Benimagrell-Tibi.