dilluns, 31 d’agost del 2009

DIA DE LA PILOTA

El pròxim 13 de Septembre davant de l´Ajuntament de València es celebrará un any mes el Dia de la Pilota Valenciana i la Federació que enguany celebrará 25 anys, ha preparat una serie de actes en les que la selecció te un apartat prou important, eguany es jugará una partida contra Bèlgica una de les seleccions punteres al mon i entre es seleccionats estarán dos membres del nostre Club, Álvaro i Isaac que junt Jan de Murla i es joves Pablo i Jordy de Sella,Victor de Meliana,Héctor de Laguar i Rodrigo de Benidorm han sigut els elegits enguany per a esta partida, una partida que están preparant fent una serie dentrenaments a la canxa internacional de La Nucia, el pròxim será el dia 6. Despres de tots els actes la Federació fara entrega dels premis del Dia de la Pilota en diferents categories, en els que el Club de Pilota Tibi estara galardonat en el apartat de "Entitats Esportives Clubs" com a un dels millors Clubs del any 2008/09,este es un premi mes que junt al Premi Promoció Paco Cabanes "El Genovés" del 2006 a l´Escola de Pilota Tibi i el Premi a "Ajuntaments" que va rebre l´Ajuntament de Tibi en 2008 per recoltzar la pilota, es un reconeiximent de la federació al treball que entre tots fem per la pilota al nostre poble.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tot el Club de Pilota Tibi, qui anava a dir,quan vau començar fa 10 anys amb un equipet en la 3ra categoria de Llargues que arribarieu on esteu ara, impresionant!

Molt!

Anònim ha dit...

Enhorabona des de Sella. Tibi i Sella amb dos jugadors en la selecció. A disfrutar !!

primer cicle ha dit...

Hui diumenge 6 de setembre han vingut al entreneament julio y Alvaro,y han jugat molt bé. Julio ha tirat un bot y braç cap al final del entrenament que ens ha deixat bocabadats y Alvaro ha tret molt, practicament Isaac y Jo ja podem retirarmos, je, je.
Enhorabona als dos i segur que aniran quirdan-vos.
P.D. Alvaro G. ve a Valencia pq Jan te que provar aquesta setmana si pot traurer o no pq li fa mal la cama. I pot ser tingam a tres Tiberos en la selecció!!!!!!!!