dimarts, 16 de juny del 2009

12 HORES DE PILOTA

l Un any mes torna el Trofeu de Penyes, les "12 Hores de Pilota en Honor a Santa Maria Magdalena", enguany participarán mes penyes que mai 17, el carrer Major ple de gent dalt i baix,vora 100 persones jugant a pilota i tots del poble,açò es digne de vore, cada any ens superem, es un dia de festa a on les penyes es pasen tot el dia jugant a pilota, una partida darrere l´altra desde les huit del mati i fins les huit de la nit, hora en que comensa la final, es el sèptim any consecutiu que heu organitzem i sa fet en un referent per a la gent del poble, quant s´acosten les Festes Majors, juvenils, veterans, pilotaris en actiu, aficionats, veins del poble, tots fent festa units per la pilota.

Este dimarts s´ha fet el sorteig de grups i cruces fins la final, el sorteig ens ha deixat:

Grup A; Els Datils-Els Raterets A- Els Tramussos-Els Nius -El Racó.

Grup B; Els Engabiats-Els Grillats-La Rabossera-De Tot Un Poc.

Grup C; La Totxera-Els Colgats B-Els Platanuts-Els Safranets.

Grup D; Els Colgats A-Club Safari-El Penyonet-Els Raterets B.

QUARTS

K; 1r B-2n A/ 1r D-2n C.

X;1r A-2n B/ 1r C-2n D.

SEMIFINALS

Guanyadors K/Guanyadors X

20 H. LA GRAN FINAL

FOTO DE GERMANOR 2008

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Quins premis hi ha enguany?

Anònim ha dit...

ja han vist penyes entrenant-se en secret... !

Anònim ha dit...

si si i a porta tanca tambe,que ningu veja la tactica

Anònim ha dit...

La Rabosera donarà la sorpresa.
Penco jugador revelació!

Anònim ha dit...

Gran derbi el que es viura en el grup "B", entre GRILLATS i RABOSERA. Veig molta rivalitat, sempre recordan que el seu jugador FRANQUICIA pot decidir la partida en cualquier moment, EL PENCO. Tendrem que estar molt atents a este jugador ja que es xarra d'ell maravilles, inclus sona per a la seleccio de pilota del Carrer El Raval. Per altra part, els GRILLATS encara no han confirmat una posible inclusio en l'equip del jugador mes polivalent, EL MANSANA. En declaracions a Canal 9, comentaba la posibilitat de que la pilota fora mes blaneta i que no compren perque el torneig es fa el diumenge de bon mati, jajajaja.

Anònim ha dit...

Nose nose,pero jo crec que la rabosera a fet una progresió impresionant els ultims anys,i esta pa endurse el campionat d totes formes el derbi contra els grillats es vora el mijor penco contra un equip,que com mol be va dir mansana a CANAL 9 esta mol per a millorar

Anònim ha dit...

xe qui collons es EL PENCO eixe,si vol donarseles, el dijous en Valderreu contra Jaume, recollons pandereta que saura cregut.